Pontiac Fiero Nederland
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Fiero E-mail met in december 15% korting op alles (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Fiero E-mail met in december 15% korting op alles
#6015
ITC (User)
E-mail voor Fiero-parts naar: info@pontiacfiero.eu
Expert Boarder
Posts: 338
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Pontiac Fiero EU Location: Hilversum Birthdate: 1960-11-20
Fiero E-mail met in december 15% korting op alles 10 Years, 10 Months ago Karma: -12  
Zoals wellicht nog niet bij iedereen bekend, stuur ik elke maand een mailing met aanbiedingen toe aan degenen die zich hiervoor ingeschreven hebben. Zo waren vorige maand ondermeer kwaliteitsbanden en accu's in de aanbieding. En in december 2009 krijgen ontvangers van onze E-mailing de gehele maand december 2009 maar liefst 15% korting op alle artikelen die zij deze maand bestellen. Niet alleen op Pontiac-Fiero onderdelen. Maar ook op benodigdheden voor andere auto's zoals een Corvette uit 1975, Ford Mustang, een VW Polo, Peugeot 207, Hyundai Tucson of Audi A4 uit 2008 om er slechts een paar te noemen. Beschouw 't als een kadootje om onze klanten te bedanken voor hun klandizie.

Uiteraard respecteer ik uw privacy. U moet zich dan ook zelfAlle nieuwe aanmeldingen die voor 6 december 2009 binnenkomen, stuur ik de december E-mailing na zodat ook u in deze feestmaand nog van die 15% korting kunt profiteren.


U kunt bij ons overigens niet alleen voor periodieke Fiero onderhoudsproducten zoals olie- en luchtfilters, of bougies terecht. Maar uiteraard ook voor uw rotorkap, rotor, bougiekabels, ontstekingsspoelen, thermostaat, koplampmotoren, raammotoren, radiatormotoren, startmotoren, waterpompen, remschijven- en klauwen, remblokken, remslangen, benzinefilters- en (elektrische) brandstofpompen, fuseekogels, etc., etc.. Deze liggen doorgaans op voorraad en kunt u, indien gewenst, dus dezelfde dag nog in huis hebben !

Neem ook 'ns een kijkje op de website www.pontiacfiero.euMet vriendelijke groeten,

Eric Noort ;)

 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2009/12/02 01:34 By ITC.
  The administrator has disabled public write access.
Go to top