Pontiac Fiero Nederland
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Voorjaarsaanbieding ... korting van 10% (of meer) (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Voorjaarsaanbieding ... korting van 10% (of meer)
#12327
ITC (User)
E-mail voor Fiero-parts naar: info@pontiacfiero.eu
Expert Boarder
Posts: 338
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Pontiac Fiero EU Location: Hilversum Birthdate: 1960-11-20
Voorjaarsaanbieding ... korting van 10% (of meer) 8 Years, 3 Months ago Karma: -12  
Voorjaarsaanbieding ... korting van 10% (of meer)Heeft u dus artikelen die u al langer wilt bestellen maar door de verzendkosten (en daarover berekende BTW, invoerrechten en inklaring) wel erg duur worden? Dan is dit uw kans.

Als u voor (medio) april 2012 prijsopgave vraagt en bestelt, dan kan ik een korting van 10% op de normaal gangbare prijs in mindering brengen. Let er wel op, dat bestelling (en betaling) dan voor 15 april a.s. in mijn bezit moet zijn want op 15 april 2012 gaan de definitieve voorjaarsbestellingen voor de toeleveranciers de deur uit !!!


Met vriendelijke Fiero-groeten,

Eric Noort :)


P.S.: Abonnees op onze E-mailing ontvangen in genoemde periode een korting van 15% . Mocht u onze gratis periodieke E-mailing nog niet ontvangen, geeft u zich dan hiervoor op ( This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ). Dan ontvangt u vanaf de volgende uitgave niet alleen speciale aanbiedingen met korting. Maar ook een korting van meer dan 50% op onze PECHservice (zie de website voor meer info: www.pontiacfiero.eu). En ... ook nog een leuke attentie bij uw bestelling. Bijvoorbeeld een gratis bijvultrechter bij 5L motor- of transmissie-olie, spuitbus remreiniger of cockpitspray, een fles autoshampoo of een flacon brandstofadditief om er maar een paar te noemen. Mijn manier om trouwe klanten te bedanken voor hun klandizie ;) .

Telnr.: (+31) 06 54 612 824
E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it


 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2012/04/06 03:18 By ITC.
  The administrator has disabled public write access.
Go to top